dissabte, 3 d’abril del 2010

Bus


Crec que ja no agafaré més busos mega-luxosos d'aquests que tenen per aquí a Argentina, doncs per Bolívia i Perú... però qui sap. Aquestes són les categories:

1) Semi-cama: seients molt reclinables on pots estirar-te completament però fins a uns 30-45º. Ja estan molt bé, tot i que per trajectes de més de 10h, s'agraeix alguna cosa més. Normalment tenen un assistent pels passatgers i inclouen tots els àpats, encara que solen ser senzills. Tot i així, molts cops tens un plat calent.

2) Cama ejecutivo: són més reclinables, amples i còmodes. També et donen manteta i coixinet. Els menjars solen ser de més qualitat, incloent gairebé sempre plats calents, sovint coberts de veritat, ampolla de vi i a vegades copa de "xampany", whisky o similar. En un cas, fins i tot una tele per cada seient on podies triar quina peli veure (totes pirates, of course). Aquesta és la categoria en la que sempre intentava viatjar, però gairebé sempre no quedaven bitllets i havia d'anar en semi-cama :-(

3) Super-cama o Suite: malhauradament no n'he tingut la oportunitat, doncs hauria estat tota una experiència. N'hi ha molt pocs, sols per algunes rutes. És un seient totalment reclinable que es transforma en un llit horitzontal i separat dels altres com per un cubicle. Deu ser collonut. Una altra vegada serà!

He de dir que per rutes no comercials, també he hagut d'anar en seient regular, com per exemple durant unes 28h per la ruta 40...

2 comentaris:

  1. A Peru també n'hi ha amb assitent i amb pollo i papes per menjar, en un fins hi tot van fer un bingo!!!... però res a veure amb els de Argentina, ves-te despedint!

    ResponElimina
  2. Ai sí, el Bingo, jo també en vaig fer a un bus!

    ResponElimina